8 Temmuz 2012 Pazar

Kahvaltıda Karpuz Yemek


   Düzgün bir beslenme programı olan bir insan değilim. Kaldı ki önümüzdeki ay ne yapsam diye plan yaparak bu ayı kaybetmeyi seven bir ayı da değilim. Bu yüzden yediklerime içtiklerime çok dikkat etmiyorum. Zaten hiç de sevmem diyet yapan insanları. Yani neyi seviyosam ya da canım o an neyi istiyosa onu yiyorum.

   Kahvaltıda sucuklu yumurta, öğle yemeğinde sarma üzerine çiğköfte akşam ise kokoreç yediğim günler çok oluyo.  Ama herhalde en büyük çılgınlığımı geçen gün yaptım:
   'Kahvaltıda karpuz yemek'
   Evrene nah çekme tarzı olarak nitelendiriyorum bu çılgınlığımı. Ha bi de son dönemlerde etkisini iyice artıran sıcaklara tepki olarak da değerlendirilebilir.
 
   Sıcaklar demişken son günlerde yukardan birileri 'sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa' dercesine bir hava akımı gönderiyor bizlere. Samimiyetsizliğin en üst noktası da sıcak esen rüzgardır şüphesiz. Neyse çarpılmadan yazımı tam....

1 yorum:

  1. neyin kafası bu yahu?kahvaltıda karpuz yemek ne zamandan beri çılgınlık olmuş..farklı ülkelerde mi yaşıyoruz biz acaba?

    YanıtlaSil