20 Haziran 2012 Çarşamba

Yeni Tanıştığım Bir Erkek


   Bugün sizinle artık bana illallah dedirten bir sorunu paylaşmak için buradayım çocuklar.


   BEYLER YETER. CİDDEN YETER.


   Merak ettiniz değil mi? Tamam fazla uzatmayayım. Şimdi sorun şu ki ben seninle bi kaç gün güzelce muhabbet edip bi şeyler paylaşınca senden hoşlanıyo olmuyorum. Sadece öylesine zaman geçirmiş oluyorum. Bu konuşmalarımızı ciddiye alan erkekler sanırım hiç kızla konuşmuyor olmalılar ki en küçük ilgiyi aşk sanıyolar. Ha diyeceksiniz ki sen ümit veriyosundur. Öyle bi şey yapmam, konu oralara yol aldığında konuyu çevirmek için akla karayı seçerim, geyiğin dibine vururum. Zaten benim geyiklerimi az çok biliyosunuz, BUNA RAĞMEN BENDEN SOĞUMUYOLAR ÇOCUKLAR. Şimdi siz söyleyin, ben daha ne yapayım?


   Artık neredeyse yeni tanıştığım birine "bak anlaşırsak ilerde kanka olucaz ha ehehehe" falan diycem. O durumdayım artık. Gerçi kanka demek ayrı bi tehlikeli. Kanka ayağının göt ayağı olduğunu iyi bilenlerdenim. O yüzden hiç kanka moduna da sarmayın. Ne moduna saralım peki dersen, valla şu an ben de orayı çözemedim. Zaten çözsem şu an böyle bi sorunum olmazdı. Tamam çok güzelim ama geyiğini de yapmıcam burda çünkü aranızda beni fazlasıyla ciddiye alan salak arkadaşlar varmış :( Neyse, 2 gün sonra bi şeyleri haber vermeye başlamalar falan bak ben ordayım, burdayım diye. EE BANANE ARKADAŞIM BUNU HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ? Banane yani. Tamam muhabbet arasında söylersin de, hayırdır birdenbire noluyoruz?

 
   Ben olsam direkt böyle pat diye belli etmem mesela. Beyler, biraz nazlı olun. Biraz kaçın. Siz kaçın ki biz kovalayalım. Sürekli üstümüze gelirseniz bu iş olmaz ben söyleyeyim size. Evet ilgi güzel, çok güzel ama fazlası sıkıyo be bebeyim anlasana :(

   Fazla naz aşık mı usandırır bilemem ama, zaten ilişkiye başlayınca bi tarf elbet usanıyo, o yüzden fazla takılmayın böyle şeylere derim. Kızlar siz de biraz ağır olun. Her şeye "evet" demeyin. Olayı siz yönlendirin, hafif süründürün onları ki daha değerli olasınız.

   Neyse bebeyimler diyeceğim şudur ki, artık şu yanlış anlaşılmalara bi son verelim. Yoksa ben artık erkeklerle yanlış anlar korkusuyla nasıl yaklaşacağımı bilemez oldum. Ama bunu okuduktan sonra amacımı anlayan birileri çıkar umuyorum ki, o yüzden ne mutlu bana.


HADİ ŞİMDİ SELAMETLE.

1 yorum:

  1. Sadece son paragrafını okuduğum yazından şöyle bir çözüm buldum ki; bence sen zaten kimseye yaklaşma.Bir eğlenilecek kız bir de evlenilecek kız var derler, sen ikisi de değilsin.Seninle kokoreç yemeye gidilir, konsere gidilir.Daha ne olsun :F

    YanıtlaSil